Patrula de reciclare – Click AICI…

PATRULA DE RECICLARE

                    cea mai activă mișcare ecologistă de tineret din România

                            Grădinița P.P. nr.7, singura unitate școlară din Mangalia (alături de alte 8 unități școlare din județ), înscrisă în Programul PATRULA DE RECICLARE, a dat startul derulării  activităților.

                 Profesorul coordonator și cei 15 agenți (copii) ai Patrulei de reciclare, au misiunea de a convinge oamenii să se debaraseze responsabil de DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electronice), conștienți fiind de problema poluării mediului, poluare generată de cei care nu au un comportament ecologic  corect.

                 Facem apel pe această cale, să se înțeleagă că orice deșeu electric recuperat din gospodării, birouri, instituții sau societăți comerciale înseamnă mai puține materiale periculoase eliminate la întâmplare, mai mult spațiu disponibil și  mai puține materii prime cheltuite.

                     Invităm să se implice în cadrul acestui proiect național, coordonat de grădinița noastră, pe toți cei care vor să ne sprijine (persoane fizice sau juridice),  devenind, astfel,  SUPORTERII PATRULEI DE RECICLARE. Vă adresăm chiar o rugăminte în acest sens, deoarece la finalizarea proiectului (mai 2019), dorim să ne putem număra printre câștigători. Premiul consta în dotarea grădiniței cu materiale didactice de care avem mare nevoie pentru a desfășura un act didactic de calitate.

                        Suntem siguri că se poate și contăm pe susținerea dumneavoastră!

                        Ce aveți de făcut?

                         Apelați gratuit TelVerde 0800.444.800 (apel gratuit în toate rețelele de telefonie) pentru a fi preluate gratuit deșeurile de mari dimensiuni de la domiciliu sau on-line pe www.patruladereciclare.ro/recicleaza sau suporterpatrula@rorec.org sau www.facebook.com/patruladereciclare, specificând că sunteți suporterii GRADINIȚEI PP. NR.7, MANGALIA.

                          În cazul în care aveți DEEE de mici dimensiuni (becuri, baterii, neoane, acumulatori, aparate vechi sau stricate etc., vă rugăm să le aduceți la sediul grădiniței noastre.

UN MEDIU CURAT ESTE MAI PRIETENOS ȘI MAI SĂNĂTOS!