În contexul situației în care ne aflăm la nivel Mondial și ca masură de prevenție împotriva răspândirii virusului Covid-19, facem apel la cetățenii ale căror acte de identitate sunt expirate, pierdute sau furate să se prezinte la SPCLEP Mangalia numai cu programare prealabilă la numarul de telefon: 0241.75.77.45.

    Pentru cetățenii care doresc să-și schimbe domiciliul sau să-și stabilească reședința, iar acest lucru nu reprezintă o prioritate, avem rugămintea să amâne schimbarea actelor, până la ieșirea din această situație. De asemenea, pentru cetățenii care se află în situația declarării unui deces sau de a înregistra o naștere vă puteți adresa Compartimentului de Stare Civilă Mangalia. Pentru orice altă solicitare ( eliberare duplicate de certificate naștere, căsătorie, deces, anexa 9, etc. ), vă rugăm să vă programați în prealabil la numarul de telefon: 0341.100.374.

     Accesul în clădire este permis pentru o singură persoană, în timp ce, ceilalți solicitanți sunt rugați să-și aștepte rândul în afara instituției. Totodată, avem rugămintea ca toți cetățenii veniți din străinătate să nu se prezinte la sediul SPCLEP Mangalia, decât după 14 zile de izolare la domiciliu.