PESTE 600 DE PERSOANE AU PARTICIPAT LA

REVELIONUL ORGANIZAT DE PRIMĂRIA MANGALIA

[nivoslider id=”2990″]

          Peste 600 de persoane au sărbătorit trecerea dintre ani la Revelionul organizat de primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu. Evenimentul a fost atent pregătit de consilierii Ovidiu Mihalache și Dan Vucea.

Participanţii s-au bucurat de un program artistic diversificat, în cadrul căruia au evoluat artişti din localitate, dar şi invitaţi din mai multe localităţi ale judeţului. Seara a fost deschisă de actriţa Mirela Pană, de la Teatrul Fantasio din Constanţa. Dansatorii de salsa, de la Clubul Sportiv Noua Generaţie din Mangalia, îndrumaţi de Ciprian Broască, au predat câteva lecţii de dans, în care au fost antrenaţi şi invitaţii.

Finalista unui concurs de interpretare, organizat de un trust TV, Georgeta Băloiu, a interpretat şlagăre românești, dar şi cover-uri ale unor artişti internaţionali. Au mai întreţinut atmosfera Teodora Dinu, o adolescentă de 14 ani din Mangalia şi formaţia vocal-instrumentală Live Sound. Tradiţiile colindatului de Anul Nou au prins viaţă în interpretarea ansamblurilor folclorice Plai de dor şi Junii Albeştiului.

Meniul a fost cu atenţie pregătit de angajaţii primăriei şi a întrunit aprecierea unanimă a mesenilor. Pe parcursul serii, sârbele şi horele româneşti au ridicat participanţii la dans. La miezul nopţii, focul de artificii a luminat cerul anunţând  intrarea în 2013, în aplauzele invitaţilor şi în pocnetul dopurilor sticlelor de şampanie.

Abia după ora cinci dimineaţa, după ce s-a servit un delicios tort în cinstea Noului An, invitaţii au început să se retragă. Toţi participanţii au simţit în această noapte, a trecerii dintre ani, că aparţin comunităţii municipiului Mangalia şi şi-au exprimat dorinţa ca astfel de evenimente să se întâmple mai des.

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentConducere
Articolul următorBoboteaza şi Sfântul Ioan

Warning: A non-numeric value encountered in /home2/mangalia/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353