[nivoslider id="2990"]

Comunicat de presă

PESTE 600 DE PERSOANE AU PARTICIPAT LA

REVELIONUL ORGANIZAT DE PRIMĂRIA MANGALIA

Peste 600 de persoane au sărbătorit trecerea dintre ani la Revelionul organizat de primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu. Evenimentul a fost atent pregătit de consilierii Ovidiu Mihalache şi Dan Vucea. Participanţii s-au bucurat de un program artistic diversificat, în cadrul căruia au evoluat artişti din localitate, dar şi invitați din mai multe localităţi ale judeţului. Seara a fost deschisă de actriţa Mirela Pană, de la Teatrul Fantasio din Constanța. Dansatorii de salsa, de la Clubul Sportiv Noua Generație din Mangalia, îndrumați de Ciprian Broască, au predat câteva lecții de dans, în care au fost antrenați şi invitații. Finalista unui concurs de interpretare, organizat de un trust TV, Georgeta Băloiu, a interpretat şlagăre româneşti, dar și cover-uri ale unor artişti internaţionali. Au mai întreţinut atmosfera Teodora Dinu, o adolescentă de 14 ani din Mangalia şi formația vocal-instrumentală Live Sound. Tradițiile colindatului de Anul Nou au prins viață în interpretarea ansamblurilor folclorice Plai de dor și Junii Albeștiului. Meniul a fost cu atenţie pregătit de angajaţii Primăriei și a întrunit aprecierea unanimă a mesenilor. Pe parcursul serii, sârbele şi horele româneşti au ridicat participanţii la dans. La miezul nopţii, focul de artificii a luminat cerul anunţând  intrarea în 2013, în aplauzele invitaţilor şi în pocnetul dopurilor sticlelor de şampanie.

Abia după ora cinci dimineața, după ce s-a servit un delicios tort în cinstea Noului An, invitaţii au început să se retragă. Toţi participanţii au simțit în această noapte, a trecerii dintre ani, că aparţin comunităţii municipiului Mangalia şi şi-au exprimat dorinţa ca astfel de evenimente să se întâmple mai des.

Versiunea pdf AICI…

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentComunicat 23.12.2012
Articolul următorComunicat 08.01.2013

Warning: A non-numeric value encountered in /home2/mangalia/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353