ASOCIATIA-sigla2

  În perioada 13-16 februarie 2013, s-a desfăşurat faza finală a Cupei României la Box Juniori, în localitatea Horezu, judeţul Vâlcea. A.S. Callatis Daewoo Box Club Mangalia a participat la această competiţie cu o delegaţie formată din 3 sportivi şi antrenorul Chioveanu Niculae. După meciuri foarte disputate, sportivii noştri au obţinut o medalie de bronz prin Mitran Flavius. Felicităm cu această ocazie, atât sportivul, cât şi antrenorul, care luna trecută a fost ales membru în Biroul Federal al Federaţiei Române de Box.

    În perioada 1-3 martie 2013, în sala de sport a Liceului Teoretic Callatis, Clubul Sportiv Mangalia în colaborare cu ASM Callatis MG şi Consiliul Local al Municipiului Mangalia vor organiza meciurile de lupte libere contând pentru Campionatul Naţional Individual de calificare, la categoria de vârstă juniori, acesta fiind primul eveniment de importanţă majoră din punct de vedere sportiv găzduit de municipiul nostru. Şi-au anunţat prezenţa un număr de peste 400 sportivi şi antrenori.

   Vom reveni cu amănunte despre desfăşurarea competiţiei şi rezultatele obţinute de către sportivii locali. Mult succes tinerilor luptători!

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentComunicat de presă 20.02.2013
Articolul următorAnunţ Goldterm

Warning: A non-numeric value encountered in /home2/mangalia/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353