mangalia_kino

     Comunitatea Ruşilor-Lipoveni din România, filiala Mangalia în colaborare cu Primăria Municipiului Mangalia şi Consiliul Local Mangalia organizează în perioada 10-16 martie 2013 FESTIVALUL FILMULUI RUSESC KINO+.

      Deschiderea festivă va avea loc duminică, 10 martie 2013, ora 18.00 în sala de spectacole a Casei de Cultură a municipiului Mangalia. La eveniment vor participa reprezentanţi ai CRLR Bucureşti şi ai administraţiei locale, invitaţi din mediul artistic, scriitori, cadre didactice şi alţi iubitori de film de calitate.

      În foaierul Casei de Cultură a Municipiului Mangalia se va putea vizita o expoziţie de obiecte specifice etniei ruşilor-lipoveni. În cadrul spectacolului inaugural se vor prezenta informaţii despre istoricul comunităţii în România şi la nivel local, despre Festivalul KINO+ şi vor evolua tineri români şi ruşi-lipoveni talentaţi din localitate.

     Proiecţiile vor avea loc în perioada 10-16 martie 2013, la ora 18.00, în sala Casei de Cultură a Municipiului Mangalia. Intrarea este liberă!

Versiunea pdf Click AICI…


Warning: A non-numeric value encountered in /home2/mangalia/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353