Comunicat de presă

Primăria municipiului Mangalia, în colaborare cu un grup de voluntari din localitate vor desfăşura, în perioada 25 aprilie – 2 mai, o campanie de întrajutorare pentru copiii şi bătrânii nevoiaşi, intitulată “Voluntar pentru o zi. Pe întreaga perioadă a derulării evenimentului, cetăţenii oraşului vor avea posibilitatea să sprijine persoanele care au nevoie de ajutor, prin donaţii de produse alimentare şi nealimentare (obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte, electrocasnice , jucării şi altele).

Cu această ocazie, municipalitatea va amenaja un cort pentru colectarea donaţiilor, care va fi amplasat pe platoul din faţa Casei de Cultură din localitate. Sunt invitaţi să se alăture campaniei “Voluntar pentru o zi“, toţi cei care doresc să ofere un prilej de bucurie persoanelor nevoiaşe din localitate, odată cu apropierea Sărbătorilor Pascale.

La finalul campaniei, pe data de 2 mai ora 18:30, în incinta Casei de Cultură, se va desfăşura un spectacol oferit în exclusivitate de către  artişti voluntari  din oraş.

Orice donaţie contează! Vă invităm să deveniţi partenerul nostru în cadrul campaniei “Voluntar pentru o zi”.

 22 aprilie 2013                                     Biroul de presă