Municipiul Mangalia reprezentată prin primar Radu Cristian, titular al proiectului Amenajare şi Reabilitare Obiective Turistice În Staţiunea Neptun-Olimp propus a se realiza în municipiul Mangalia, staţiunea Neptun-Olimp, judeţul Constanţa, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, de către Agenţia pentru Protecţia mediului Constanţa: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI.

    Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, str. Unirii, nr. 23, Constanţa, judeţul Constanţa, zilnic, între 09.00-13.00, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmct.anpm.ro.

    Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

 


Warning: A non-numeric value encountered in /home2/mangalia/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353