Comunicat de presă

f1 f2 f3 

Galerie foto – Click AICI…

     Pentru al doilea an consecutiv, primarul Mangaliei, Cristian Radu, a dat startul, sâmbătă, 28 iunie, competiţiei de triatlon, care s-a desfăşurat sub deviza “No Stress Triathlon&Party”, pe plaja din staţiunea Olimp. La ediţia din acest an, Primăria Mangalia a fost reprezentată de mai mulţi competitori, printre care: edilul oraşului, Radu Cristian, administratorul public al municipiului, Romulus Dumitrana şi directorul Goldterm, Dan Georgescu, dar şi reprezentanţi ai Clubului Sportiv “Noua Generaţie”.

f4 f5 f6

    Toţi au participat cu succes la proba de ştafetă, formată din înot, ciclism şi alergare. Deşi probele s-au dovedit a fi destul de dificile, participanţii la competiţie au parcurs traseele impuse, ajungând la linia de sosire fără probleme. “La ediţia din acest an, a fost mai greu, deoarece am parcurs cu bicicleta 20 de Km, pe un traseu offroad nu tocmai prietenos. Dacă nu erai suficient de antrenat, te puteai accidenta, însă, mă bucur că am avut ocazia să particip la un asemenea maraton sportiv şi îi invit cu această ocazie, pe toţi pasionaţii de sport să vină să facă mişcare şi la ediţia viitoare, din data de 23 august a.c.. Sportul înseamnă sănătate, disciplină, iar pentru unii dintre noi chiar un mod de viaţă.

f7 f8

    Încurajez locuitorii Mangaliei să participe la aceste competiţii”, a precizat primarul Radu Cristian. Potrivit organizatorilor, această ediţie a triatlonului, a adus la linia de start peste 400 de concurenţi, cu vârste cuprinse între 12 şi 59 de ani, dintre care 280 de sportivi au concurat individual. La triatlonul de la Olimp au participat sportivi amatori angajaţi în sistemul public şi privat, dar şi sportivi profesionişti precum: multiplul campion național la duatlon și triatlon la proba olimpică, Ciprian Bălănescu, Sorin Boriceanu, fost campion naţional în 2012,  Alex Ciocan, cel mai bun ciclist al ţării. La finalul competiţiei sportive, toţi concurenţii au primit din partea organizatorilor câte o medalie de participare, iar seara se vor relaxa în cadrul unei petreceri surpriză oferită de organizatorii No Stress Triatlon.

 28 iunie 2014                          Biroul de presă


Warning: A non-numeric value encountered in /home2/mangalia/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353