Anunț de interes public

 Extinderea programului de lucru cu publicul al SPCLEP Mangalia,

în perioada alegerilor

          În scopul asigurării cadrului necesar desfășurării în condiții optime a procesului electoral din data de 05.06.2016, în cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Mangalia s-au stabilit următoarele:

 – Extinderea programului de lucru cu publicul, astfel: în data de 04.06.2016, între orele 08:00-16:00, iar în data de  05.06.2016, între orele 07:00-21:00.

În ambele zile se vor putea atât depune, cât și ridica actele de identitate.

-Intensificarea deplasărilor cu stația mobilă pentru persoanele netransportabile sau aflate la distanțe mari față de sediul SPCLEP Mangalia.

-Transmiterea de invitații către persoanele care nu dețin acte de identitate sau dețin acte de identitate cu termenul de valabilitate expirat, pentru a se prezenta la sediul SPCLEP.

-Soluționarea cazurilor particulare ale solicitanților care nu îndeplinesc condițiile necesare eliberării cărții de indentitate prin eliberarea de cărți provizorii.

           Având în vedere cele prezentate mai sus, rugăm cetățenii să-și verifice valabilitatea actului de identitate pe care îl dețin!

31 mai  2016                    Biroul de presă


Warning: A non-numeric value encountered in /home2/mangalia/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353