Comunicat de presă

    Primăria Municipiului Mangalia alături de Consiliul Local Mangalia organizează, în perioada 05.10 – 09.10.2016, târgul cu caracter strict comercial sub denumirea “Zilele Toamnei”. Comercianții vor putea să-și desfășoare activitatea individual, în baza avizelor și autorizațiilor emise de primărie pentru fiecare persoană juridică în parte.

    Închirierea unui loc de expunere și vânzare de produse se face în baza unei cereri scrise, în care cei interesaţi vor descrie tipul de construcție în care doresc să expună (tarabă, cort, chioșc, rulotă, etc. – cu condiția să nu aibă o suprafață mai mare de 5 mp, să aibă un aspect decent, realizat din materiale de culoare albă), categoria de produse alimentare comercializate (produse alimentare tradiționale preambalate, produse conservate sau care nu solicită condiții speciale de păstrare, legume, fructe, produse din legume/fructe etc.), precum și documentație necesară:

-certificatul de înregistrare al firmei;

-certificat de producător, dacă este cazul;

-fotografie cu standul de prezentare (mobilierul folosit și produsele comercializate).

Termenul limită de depunere a solicitărilor este de 03.10.2016.

 26 septembrie 2016                          Biroul de presă

 


Warning: A non-numeric value encountered in /home2/mangalia/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353