Școala Gimnaziala “Gala Galaction”

CUI: 29129705
Cod SIRUES: 
Sos. Constantei, Nr. 27
Tel./Fax: 0241 753 846
e-mail: sc5mang75@yahoo.com
web site: www.scoalagalagalaction.ro
“FIECARE COPIL PE CARE ÎL INSTRUIM ESTE UN OM PE CARE ÎL CÂȘTIGĂM” (VICTOR HUGO)     Școala Gimnazială “Gala Galaction” Mangalia, este o școală a deschiderii spre nou, spre cunoaștere, o școală a dialogului sincer și corect cu toți cei care ne calcă pragul.

Este o unitate de învățământ cu predare în limba română, care școlarizează elevi în clasa pregătitoare și clasele I-VIII.

Iată 10 MOTIVE pentru a-ți lăsa copilul să învețe la o ȘCOALĂ DE NOTA 10:

  • Școala Gimnazială “Gala Galaction” este situată în zona centrală a municipiului Mangalia. Accesul în unitatea noastră este facil, putându-se ajunge aici din toate zonele orașului chiar și pe jos sau cu microbuzele pentru transportul local(Primăria orașului nostru asigură transportul gratuit pentru elevi).
  • Școala noastră are săli de clasă modern utilate, laboratoare de informatică, sală de gimnastică, terenuri de sport moderne, toalete igienizate, cabinet medical, cabinet de consiliere psihologică, bibliotecă cu un număr mare de volume.
  • Resursele materiale ale școlii sunt puse în valoare de dascăli preocupați de realizarea unui învățământ de calitate. Cadrele didactice beneficiază de o bună pregătire profesională, de o bogată experiență, dar și de pasiune, dăruire, ceea ce le permite organizarea și desfășurarea unui proces instructiv-educativ de calitate.
  • Oferta educațională a școlii este generoasă și atent concepută, astfel încât procesul didactic să fie centrat pe elev și să respecte particularitățile de vârstă și individuale ale copiilor, interesele și aptitudinile acestora.
  • Activitatea managerială, dinamică și creatoare, asigură o bună desfășurare a procesului didactic, o bună gestionare a resurselor umane și materiale și crează un climat propice dezvoltării personalității elevilor noștri.
  • Pentru că știm să ne motivăm elevii, valorificăm optim ambiția și devotamentul lor, pasiunea pentru învățătură și an de an obținem rezultate deosebite la examenele naționale, concursuri și olimpiade școlare, concursuri sportive.
  • Ne plasăm printre școlile de frunte ale orașului în ceea ce privește rezultatele obținute de elevi la admiterea în învățământul liceal 2013.
  • Ne mândrim cu elevii claselor a VIII-a care ne reprezintă în acest an școlar, 2013-2014, în licee și colegii de marcă din oraș și din județul Constanța – Mircea cel Bătrân, Ovidius, Carol I, Mihai Eminescu, Regina Maria, Alexandru Ioan Cuza, Nicolae Rotaru, Lucian Blaga, Callatis, Economic Mangalia și se alătură colegilor lor care au absolvit cursurile școlii noastre în anii anteriori.
  • Activitățile extracurriculare și extrașcolare completează conținutul instruirii și sunt organizate în funcție de interesele elevilor, având un conținut științific, cultural artistic, umanitar, ecologic, moral-civic, și o influență benefică asupra dezvoltării personalității copiilor.
  • Partener de nădejde, Asociația părinților “Gala Galaction” poate reprezenta un model de implicare în viața școlii.
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentȘCOALA SFÂNTUL ANDREI
Articolul următorPROGRAM FARMACII

Warning: A non-numeric value encountered in /home2/mangalia/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353