Comunicat de presă

 

    Primăria Municipiului Mangalia a demarat, recent, o amplă campanie de igienizare a străzilor și spațiilor verzi atât din oraș, cât și din stațiunile din sudul litoralului.  Pentru a întâmpina primii turiști în condiții optime, în prezent, se intervine cu lucrări de curățenie în toate cele șase stațiuni ale Mangaliei.

     Acțiunile pe domeniul public vizează igienizarea arterelor principale și secundare din stațiuni, înfrumusețarea spațiilor verzi, dar și curățarea tuturor rigolelor, precum și toaletarea arborilor și plantarea de flori. Zilele acestea, s-a intervenit pe cordonul Saturn-Venus cu lucrări de igienizare a rigolelor, ele fiind răzuite, curățate de resturi vegetale, pământ și praf și spălate corespunzător. În același timp, s-au pregătit spațiile pentru flori și s-a mobilizat terenul pentru trandafiri, s-a cosit iarba și toaletat toți copacii din stațiuni. În paralel cu aceste lucrări de igienizare, se intervine, în același mod, și la nivelul orașului. Reprezentanții Direcției de Gospodărire Urbană din cadrul Primăriei Mangalia au declarat că lucrările de salubrizare au început încă din luna martie și sunt continuate pentru a pregăti sezonul estival. ”Zilele următoare, după ce finalizăm curățenia în stațiuni, vom continua cu lucrări similare în tot orașul. Vom înfrumuseța spațiile verzi și vom igieniza străzile, iar apoi vom igieniza și dezinfecta toate ghenele de gunoi din oraș, prin spălare cu var cloros, astfel încât orașul și stațiunile să fie pregătite pentru primirea turiștilor”, a declarat primarul Mangaliei, Radu Cristian. Intervențiile pe domeniul public continuă și cu ridicarea chioșcurilor și construcțiilor care nu dețin autorizație de construire sau nu au documente legale de amplasament.

 17 aprilie 2018


Warning: A non-numeric value encountered in /home2/mangalia/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353