În contexul situației în care ne aflăm la nivel Mondial și ca masură de prevenție împotriva răspândirii virusului Covid-19, facem apel la cetățenii ale căror acte de identitate sunt expirate, pierdute sau furate să se prezinte la SPCLEP Mangalia numai cu programare prealabilă la numarul de telefon: 0241.75.77.45.

    Pentru cetățenii care doresc să-și schimbe domiciliul sau să-și stabilească reședința, iar acest lucru nu reprezintă o prioritate, avem rugămintea să amâne schimbarea actelor, până la ieșirea din această situație. De asemenea, pentru cetățenii care se află în situația declarării unui deces sau de a înregistra o naștere vă puteți adresa Compartimentului de Stare Civilă Mangalia. Pentru orice altă solicitare ( eliberare duplicate de certificate naștere, căsătorie, deces, anexa 9, etc. ), vă rugăm să vă programați în prealabil la numarul de telefon: 0341.100.374.

     Accesul în clădire este permis pentru o singură persoană, în timp ce, ceilalți solicitanți sunt rugați să-și aștepte rândul în afara instituției. Totodată, avem rugămintea ca toți cetățenii veniți din străinătate să nu se prezinte la sediul SPCLEP Mangalia, decât după 14 zile de izolare la domiciliu.

DISTRIBUIȚI